A Kft. 2 hektár területen működik bérelt ingatlanon valósítja meg tevékenységét, a területen megvalósított több mint 100 millió Ft értékű beruházás eredményeként használatra jogosult a 200 fős kollégium, tankonyha, étkezde, tanműhelyek, korszerűen berendezett számítógépes tantermek tekintetében. Az oktatók jellemzően óraadók, valamint vendégtanárok, ezzel követni tudjuk a szakmák naprakész voltát.

Telephelyünk:

Képzéseink elsősorban gyakorlatra épülnek, hogy a gyengébb képességű képzésben részt vevőkből is jól képzett szakemberek váljanak a képzésben résztvevők jól felkészülten hagyják el az intézményt, így jobban be tudnak illeszkedni alkalmazottként, vagy sok esetben önálló vállalkozásba kezdenek majd.

Évenként rendszeres szakmai bemutatókat tartunk a , ahol minden képzésben részt vevő bemutatkozhat abban, amiben a legjobb. A nagyszabású, nyilvános ifjúsági virágkötészeti bemutatók állandó szereplői az Kft. és a szakiskola képzésében részt vevők. Az évente megrendezett Flóra Virágfesztivál többszörös nagydíjasai vagyunk.T.G.-Virág Nevelési, Oktatási és Szociális Intézmény Fenntartó Nonprofit Kft.

6237 Kecel, Május 1. tér 13.

tel./fax: 06/30-967-6978, +36-78/422-910


Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.